Laden...

In verband met bedrijfsovername tijdelijk geen bestellingen mogelijk. Lopende bestellingen worden wel afgehandeld.

Bestellen en retourneren | Babyspullen&Co

De standaard levertermijn van onze artikelen varieert. De levertijd varieert meestal tussen 1 en 5 dagen. Bij een genoemde levertijd van 1 dag dient het artikel vóór 17:00 besteld te zijn. Indien geen levertijd wordt genoemd is de levertijd tussen 1 en 5 werkdagen. Wij doen ons uiterste best de artikelen die bij ons op voorraad te zijn binnen de gestelde levertermijn af te leveren. 

Bestellingen van artikelen met een levertijd van 1 dag die na vrijdag 17:00, op zaterdag en op zondag worden geplaatst, zullen op dinsdag bij u worden afgeleverd.

Zodra u van ons per e-mail een melding krijgt dat uw bestelling is afgerond, wordt het door u bestelde artikel de volgende werkdag bezorgt. Dit geldt voor de meeste artikelen die via PostNL worden verstuurd. In 98% van de gevallen wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd. U krijgt van ons een track en trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Levering bij meerdere artikelen
Bij bestelling van meerdere artikelen in één keer doen wij onze uiterste best alles in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw bestelling wordt dan gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Indien u de artikelen met een kortere levertijd eerder wilt hebben kunt u dat tijdens de controle van uw bestelling aangeven op de bij “Opmerkingen” (stap 4 bij het plaatsen van de bestelling).

Niet thuis

Mocht u onverhoopt op het door u aangegeven adres niet aanwezig zijn, dan laat de bezorger een schriftelijke kennisgeving achter. 

Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland en België bij bestellingen boven de €30.00. Bij bestellingen onder de €30,00 wordt er €4,75 verzendkosten in rekening gebracht. Voor Duitsland, Finland en andere landen in Europa worden de daarvoor van toepassing zijnde tarieven gehanteerd.

Retouren
U kunt uw produkt zonder opgave van reden binnen 30 dagen na levering retourneren. Het aankoopbedrag (inclusief  de door u aan ons verzendkosten) zal binnen maximaal 30 dagen op uw rekening worden overgemaakt. Uiteraard dienen de produkten zoveel mogelijk in de originele verpakking, ongebruikt, compleet en onbeschadigd te worden geretourneerd. U kunt de producten gratis retourneren. Retourzendingen graag eerst vooraf aanmelden via retouraanvragen. Zodra de goederen bij ons binnen zijn wordt de retouraanvraag verwerkt. Indien u een account heeft aangemaakt, kunt u de status van de retouraanvraag volgen via "Mijn account" en vervolgens "Retouraanvragen". U dient vervolgens in te loggen om de status te bekijken. Mocht u geen account hebben aangemaakt, dan kunt u de aanvraag via ons contactformulier sturen, onder vemelding van het bestelnummer en het artikel waar het om gaat.